Coaching

Stappen zetten met behulp van coaching

Als coach begeleid ik je bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door vragen te stellen geef ik je inzicht in hoe je denkt en handelt. Zo word je je bewust van je kwaliteiten en waarden, maar ook van mogelijke belemmerende overtuigingen. De  coachgesprekken voeren we in mijn praktijkruimte aan huis en in mijn buitenpraktijk: natuurgebied Heumensoord. Wandelen in de natuur helpt om je ervaringen en gedachten in het juiste perspectief te zetten en daarmee tot nieuwe inzichten te komen. Zo kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Verschillende trajecten

In een kennismakingsgesprek kijken we naar jouw situatie en naar wat je wilt bereiken. Ik bied daarvoor verschillende trajecten aan.

Persoonlijke ontwikkeling

Dit coachtraject helpt je om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten en hoe je sterker in je werk kunt staan.

Balans werk-privé

Dit coachtraject helpt je om je bewust te worden van je gedrag en op zoek te gaan naar meer balans in je leven.

Plezier in je werk

Dit coachtraject geeft je meer inzicht in waar het voor jou om draait in je werk en in je leven. En welke stappen je kunt zetten om daar te komen.

Investering

Gemiddeld duurt een coachingstraject ongeveer vier maanden. Het traject bestaat uit ongeveer zes gesprekken – afhankelijk van jouw situatie – en bijbehorende opdrachten. Je kunt je werkgever vragen om de kosten te vergoeden. Hij of zij heeft er belang bij dat jij goed in je vel zit en met plezier je werk kunt doen. De kosten zijn voor jouw werkgever aftrekbaar van de belasting.

Neem contact op

Coaching is heel persoonlijk. Als er geen klik is, dan gaat het niet werken. Ik maak daarom graag eerst vrijblijvend kennis met je.