Balans werk/privé

Balans werk/privé

  • Heb je het gevoel dat je overal tekort schiet, thuis en op je werk?
  • Ervaar je continu onrust?
  • Gebruik je veel te vaak het woord ‘moeten’?
  • Zorg je goed voor iedereen en sla je vervolgens jezelf over?
  • Ben je aan het eind van de dag uitgeput en heb je geen energie meer?
  • Vraag je je regelmatig af waarvoor je het allemaal doet?

Je wilt het op alle fronten goed doen: als werknemer, ouder, partner en vriend(in). Maar om er voor een ander te kunnen zijn, moet je ook goed voor jezelf zorgen. En dat laatste vergeten we nog wel eens. In dit coachingstraject word je je bewust van je gedrag en ga je op zoek naar meer balans in je leven.

Hoe kan coaching jou helpen?

Dit coachingstraject doen we wandelend. We starten vanuit mijn praktijkruimte in Malden en wandelen in natuurgebied Heumensoord, vlakbij Nijmegen. In de natuur ervaar je rust en leer je (weer) voelen wat voor jou belangrijk is. Je leert je eigen behoeften kennen en vooral erkennen. En je leert beter voor jezelf te zorgen en vaker ‘nee’ te zeggen.

 

De kracht van de natuur

Zodra je in de natuur bent, ervaar je minder stress. De vormen, kleuren en geluiden om je heen zijn zachter, waardoor je minder prikkels ervaart. Bovendien maak je – door te bewegen in de buitenlucht – endorfine en serotonine aan, stoffen waar je een goed gevoel van krijgt. Juist als je hoofd vol zit met alles wat ‘moet’, helpt wandelen in de natuur om weer ruimte voor jezelf te vinden. 

Kennismakingswandeling

Tijdens een kennismakingswandeling bekijken we wat je nodig hebt en of ik je verder kan helpen. Als dat zo is, krijg je na deze wandeling een voorstel voor een wandelcoachtraject. Pas daarna beslis je.

Neem contact op

Coaching is heel persoonlijk. Als er geen klik is, dan gaat het niet werken. Ik maak daarom graag eerst vrijblijvend kennis met je.