Over mij

Over Marjan ter Laan

Ik ben Marjan ter Laan, eigenaar van Zo of Zo, getrouwd en moeder van twee dochters. Na mijn studie Communicatiekunde in Groningen heb ik als communicatieadviseur en redacteur in verschillende organisaties gewerkt. Sinds 2021 ben ik zelfstandig coach en communicatieadviseur en de trotse eigenaar van Zo of Zo.

 

Naast tekstschrijven en communicatieadvies coach ik mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen of iets willen veranderen in hoe zij hun werk doen. Coachen doe ik bij voorkeur buiten, tijdens wandelsessies. Wandelen in de natuur geeft namelijk rust, maar ook nieuwe energie en meer focus. Een ideale omgeving om in beweging te komen!

 

Ik heb met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau en de opleiding tot coach practitioner via de Alba-academie afgerond.

“Het wandelen maakt dat je makkelijk(er) vertelt en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Marjan is een goede luisteraar en haar open houding moedigt aan om ook jezelf open te stellen. Door vervolgens in gesprek te zijn, doe je nieuwe inzichten op. Waardevol!”

Judith

Neem contact op

Coaching is heel persoonlijk. Als er geen klik is, dan gaat het niet werken. Ik maak daarom graag eerst vrijblijvend kennis met je.