Plezier
in je werk

Plezier in je werk

  • Loop je vast in je werk?
  • Maak je te lange werkdagen en ga je over je grenzen heen?
  • Zou je wel iets anders willen, maar weet je niet precies wat?
  • Of wil je je werk anders inrichten maar weet je niet hoe?
  • Krijg je het benauwd bij de gedachte dat je dit werk de komende 10, 15 jaar nog blijft doen?
  • Heb je het gevoel dat je je talenten niet optimaal benut?
  • Vind je je werk wel leuk, maar mis je zingeving?

Het liefst werk je elke dag in een ‘flow’: dat gevoel van inspiratie, ergens helemaal in op gaan en de tijd vergeten. Als je echt plezier hebt in je werk, ervaar je dat gevoel nog steeds niet elke dag, maar wel regelmatig. Je doet werk dat bij jouw persoonlijkheid en talenten past, dat uitdagend is maar wel past bij jouw vaardigheden, en dat je voldoening en energie geeft.

Hoe kan coaching jou helpen?

In dit coachtraject gaan we op zoek naar jouw talenten, je werkwensen en jouw waarden. Waar draait het voor jou om in je werk en in je leven, waar krijg je energie van? En welke stappen kun je zetten om je wensen te realiseren?

 

Het coachingstraject doen we deels wandelend. We starten vanuit mijn praktijkruimte in Malden en wandelen in natuurgebied Heumensoord, vlakbij Nijmegen. In de natuur ervaar je rust en leer je (weer) voelen wat voor jou belangrijk is. Ervaar hoe het voelt om je eigen weg te kiezen en om te gaan met obstakels op je pad. Al wandelend kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. 

Kennismakingswandeling

Tijdens een kennismakingswandeling bekijken we wat je nodig hebt en of ik je verder kan helpen. Als dat zo is, krijg je na deze wandeling een voorstel voor een coachingstraject. Pas daarna beslis je.

Neem contact op

Coaching is heel persoonlijk. Als er geen klik is, dan gaat het niet werken. Ik maak daarom graag eerst vrijblijvend kennis met je.