Persoonlijke
ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

  • Wil je meer zicht op je kwaliteiten?
  • Heb je af en toe het gevoel dat je elk moment door de mand kunt vallen?
  • Ben je bang om fouten te maken?
  • Twijfel je aan je eigen kunnen?
  • Of zou je graag meer zichtbaar willen zijn op je werk?

Het is niet erg om af en toe aan jezelf te twijfelen. Integendeel, dat houdt je scherp. Maar als twijfel omslaat in onzekerheid of faalangst, staat het je in de weg. Je gaat jezelf bewust of onbewust kleiner maken, waardoor jouw ideeën en talenten niet meer tot hun recht komen. Dat is zonde, voor jezelf maar ook voor je omgeving.

Hoe kan coaching jou helpen?

Ieder mens ontwikkelt in de loop der jaren gedragspatronen, bijvoorbeeld in de manier waarop je met kritiek omgaat of hoe je aandacht trekt of juist ontwijkt. Daar waar deze gedragspatronen je in het verleden hielpen om bijvoorbeeld angst, woede of onzekerheid te verbergen, zijn ze in het hier en nu niet altijd meer effectief en kun je er zelfs last van hebben.

 

In een coachtraject kijken we samen naar jouw overtuigingen en gedragspatronen. Dat doen we in een aantal gesprekken, in mijn praktijkruimte in Malden en wandelend in natuurgebied Heumensoord, vlakbij Nijmegen.

 

Je krijgt meer zicht op jouw drijfveren en waarden en op de stappen die je kunt zetten om meer zelfvertrouwen te krijgen. Na ieder gesprek stuur je mij een reflectieverslag. Zo houd je jezelf scherp. Ook stuur ik je huiswerkopdrachten via de mail.

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we wat je nodig hebt en of ik je verder kan helpen. Als dat zo is, krijg je na het gesprek een voorstel voor een coachingstraject. Pas daarna beslis je.

Neem contact op

Coaching is heel persoonlijk. Als er geen klik is, dan gaat het niet werken. Ik maak daarom graag eerst vrijblijvend kennis met je.